• darkblurbg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vakmanschap van zeer hoog niveau. Dat is waar waar wij voor staan. Geen vraag is ons te lastig. Wij leveren niet alleen zetwerk, maar ook afdekprofielen, raamkaders, cassettepanelen en complete gevelsystemen Wij zorgen voor poedercoaten en, indien gewenst, voor het anodiseren van uw product. Uw vraag, hoe complex ook, is onze uitdaging. Het resultaat is een product dat exact volgens uw wens wordt gemaakt.

Wat kenmerkt ons?

De afwerking van dak of gevel vormt veelal het visitekaartje van het bouwproject. En daar zijn wij trots op. Wij bieden oplossingen van de allerhoogste kwaliteit, waarmee u zich als ontwerper, bouwer en eindgebruiker kunt onderscheiden. Onze  specialisten adviseren, denken met u mee en leveren alleen topproducten.

Keuzevrijheid

Wij maken wat u bedenkt. Geen vraag is ons te lastig. Wij zorgen voor poedercoaten van uw product en, indien gewenst, voor het anodiseren. Het resultaat is een product dat exact volgens uw wens wordt gemaakt.

Bij poedercoaten heeft u een grootte keuzevrijheid in de uitvoering. Afwerking in iedere gewenste RAL-kleur, glansgraad en uitstraling is bij die techniek mogelijk. Anodiseren kan in naturel en in een beperkt aantal kleuren. Alle coatingsystemen voor aluminium producten voldoen aan de internationale Qualicoat-kwaliteitseisen.