• darkblurbg

Technisch advies

Onze technische verkopers zijn in staat om vanaf een schets, tekening of actuele situatie op de bouw, u aan de hand van uw wensen en behoeften, te adviseren over toe te passen technische oplossingen systemen en materialen. Zij houden hierbij rekening met uw budget, uw design de plaatselijke omgevingsomstandigheden en toekomstig onderhoud. Zij worden hierbij ondersteund door onze eigen engineering afdeling.

Engineering

Onze engineering afdeling bestaat uit CAD tekenaars, CAM programmeurs en technische specialisten zijn  in staat uw ideeën en ontwerpen om te zetten in een 3D-model. Met deze 3D modellen kunt u als klant controleren of onze interpretatie voldoet aan uw wensen en eisen. Vanuit de 3D-modellen genereren zij productietekeningen en –programma’s.

Transport 

Wij beschikken over een eigen vrachtwagenpark bestaande uit trekker oplegger combinatie, BE-trekkers en zelflossers, waardoor wij onze producten snel, efficiënt en op het juiste tijdstip op de door u gewenste plek kunnen krijgen. Al onze vrachtwagens voldoen aan de strengste milieueisen, zodat wij niet belemmerd worden door milieu zones.

                             

Duurzaamheid advies

Niet alleen zijn wij ISO 14001 gecertificeerd, één van onze mensen is ook BREEAM-expert nieuwbouw.

Daardoor zijn wij in staat om u in duurzaamheid vraagstukken van uitstekend advies kunnen voorzien.